Wat is dat Mulinaria?

Mulinaria is een samenvoeging van mijn achternaam (Mul) en een beetje een flauwe verwijzing naar een reeks van kookboeken welke ik graag verzamelde in het verleden: de Culinaria. Deze kookboeken hadden als thema bepaalde landen of regio’s en bevatten behalve recepten ook prachtige foto’s en verhalen over die thema’s.

Ik ben met de Mulinaria begonnen om al die recepten die ik zelf regelmatig maak, omdat ze gewoon mooi of lekker zijn of omdat ik er fijne herinneringen bij heb, te verzamelen en te delen met de familie. Daarbij leek het me ook leuk om de recepten van de rest in de familie hierbij te archiveren zodat er een echt familie receptenboek ontstaat. Echter horen hier wel spelregels bij.

Recepten mogen alleen toegevoegd worden indien ze minimaal éénmaal gemaakt en gegeten zijn. Recepten die je wel lekker lijken en die je een keer wilt maken krijgen dus GEEN plekje in de Mulinaria.

Feedback over de recepten wordt zeer op prijs gesteld en twijfel je over toevoegen van een recept dan kan deze natuurlijk altijd ter beoordeling worden rondgestuurd naar de andere familieleden, of beter nog geproefd worden op uitnodiging. Deze andere familieleden zullen dan niet schromen om hun “op smaak gebrachte” mening te geven.

Print Friendly, PDF & Email